Home

Elgokse

Elg - Wikipedi

 1. Elg eller europeisk elg (Alces alces) er et spesielt stort hjortedyr som trives i temperert klima i det store boreale barskogbeltet som finnes i Nordeuropa, fra Skandinavia og Polen og østover til Uralfjellene og Sibir.Hannen kalles okse, hunnen ku, kvige eller kolle, og avkommet kalv.. Elg som lever øst for Ural og i Nord-Amerika skiller seg ut fra vår hjemlige elgestamme ved å være.
 2. Elgen er en partået klovdyrart i hjortedyrfamilien og verdens største hjortevilt. Den er Norges største landpattedyr og skiller seg fra andre hjortedyrarter i størrelse og utseende. De største hannelgene kan veie opp mot 800 kg. Den har et påfallende, nesten forhistorisk, utseende. Halsen og nakken er kort og fyldig, og det opphøyde skulderpartiet danner en kul på nakke-rygglinjen som.
 3. Elgokse er 7 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 4 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp elgokse i ordboka
 4. Vi fant 20 synonymer til ELGOKSE. elgokse består av 3 vokaler og 4 konsonanter. Få kryssordhjelp med kryssordkjempen
 5. I 2016 skjøt jeg en elgokse jeg hadde fulgt i fem år. Oksen holdt til i området rundt gården der vi bor, og jeg kjente den godt igjen. Det første året jeg så den hadde den 19 tagger i geviret, det andre året 22 tagger, det tredje 25 tagger, så 20 tagger og i 2016 hadde den 21 tagger
 6. dre. Levealder: Elgen kan bli opptil 25 år. Forplantning: Elgen blir kjønnsmoden i 2 årsalderen. Den parrer seg i september-oktober, og.

elg - Store norske leksiko

 1. Jakt & Fiske er landets største og eldste magasin for jakt- og fiskeinteresserte med 354 000 lesere og et opplag på nesten 90 000 eksemplarer. Bladet er en månedlig publikasjon og utgis av Norges Jeger- og Fiskerforbund.Vil du ha Jakt & Fiske i posten og full digital tilgang, må du melde deg inn i NJFF. Meld deg inn her. Jakt & Fiske arbeider etter Vær Varsom­-Plakatens regler for god.
 2. Hunndyr mest vrient - Det er mest vrient å se forskjell på unge og voksne hunndyr. Spesielt vanskelig er det når elgene går for seg selv, og man ikke kan sammenligne dem mot andre dyr i.
 3. Hvordan kan jeg på en helt sikker måte se forskjell på 1,5 åring og 2,5 åring elgokse? Kan en 1,5 åring ha 4 tagger
 4. Tydelig tegn på slåsskamp: - Elgokse ble stanget ihjel Artikkeltags. Gjeving; Dyreliv; Laget; Elg; Av Marianne Drivdal. Publisert: 12. oktober 2020, kl. 17:00 Sist oppdatert: 12. oktober 2020, kl. 17:00 - Her har det nok vært en heftig slåsskamp. Det er årsaken til at.
 5. I går ble en mann angrepet og skadet av en elg i Bodø. Når det først skjer, er det lurt å vite hva man skal gjøre
 6. Tøft å væra elgokse. Elgoksen på bildet ble funnet på jaktfeltet til Vestlia i Kvitvordlia. Den hadde liggi der ei god stund og det var en fornøyelse å flå den for å finne ut noe om dødsårsak. Det ser ut som den har blitt stanga i bogen der var det hull i skinnet og hull rett inn mot lungene

En elgokse ble tirsdag kveld i 18.40-tida påkjørt av en bil i Lensvik i Orkland kommune. Dette skal ha skjedd ikke så veldig langt unna sentrum. Det oppstod ingen personskader, men kjøretøyet fikk noen skader. LES OGSÅ: - Nå får vi ikke telefoner om boligelg lenger Elgen ble liggende igjen. Da hun var 55 år skjøt hun sin første elgokse. 20 år senere felte Torbjørg Myrheim (75) sin andre elgokse, men denne gangen var byttet betydelig større Fotokunst som du kan bestille raskt og enkelt på lerret, alu-plate eller kunstpapir plakat. De store elgoksene sliter seg ut i brunsten. De følger etter kua og holder rivalene borte. Her er det den sterkestes rett som gjelder. Geviret på de store oksene blir over 1,5 m bredt

KJØRTE PÅ ELG: Ann-Cecilie Vestby Haraldsen fra Tvedestrand kjørte på en stor elgokse på E18 mandag morgen. Foto: Ann Kristin Hubner/Risa / Marit Elisabeth Strand Hun kolliderte med elgoksen på E18: - Jeg skjønte det ville smell Yrende glede da barna i Kulturbarnehaven på Grasham felte en sekstagga «elgokse» under drivjakta TEMA: Elgjakt Gyro Heia Kulturbarnehaven Grasham. ELGJAKT. Barna i Kulturbarnehaven på Tveide hadde ei frydefull drivjakt etter ordføreren. Og Gyro Heia fryda seg minst like mye som barna Elgokse. Produkt detaljer. Elgen er Sveriges nasjonaldyr og er kjent for sitt imponerende gevir. Elgen er Sveriges nasjonaldyr og er kjent for sitt imponerende gevir. Men det er bare hanndyr som har et slikt gevir. Når en elgokse er to år gammel starter geviret å vokse og kan få en vekt på opp til 20 kilo Roger Svendsen felte 7. september en elgokse som veide hele 359 kilo. Sannsynligvis den største i Norge, mener FeFo Elgen er Sveriges nasjonaldyr og er kjent for sitt imponerende gevir. Men det er bare hanndyr som har et slikt gevir. Når en elgokse er to år gammel starter geviret å vokse og kan få en vekt på opp til 20 kilo. Det felles hvert år, og et nytt vokser ut

Elgokse. Bronse. H - 41 cm. 2014. På lager. kr 49.000,-Forespørsel. Forespørsel. Kunstner. Skule Waksvik. GALLERI KJELDAAS. Gjennom 20 år har Harald Kjeldaas fått godt innblikk i norsk bildehuggerkunst. Denne kunnskap skal via denne hjemmeside hjelpe kjøper av skulptur til å finne det rette kunstverk Fotokunst som du kan bestille raskt og enkelt på lerret, alu-plate eller kunstpapir plakat. En kraftig 15-takker med skovelgevir og store takker krysser ei høstmyr i brunsten. Man ser spesielt av den grove halsen at denne oksen er meget kraftig. Gevirets størrelse og utforming med store takker forteller at oksen er i sin beste alder I dette vinduet skal du finne tabell m1 for oppslagsordet elgokse. hann av elg hann av elg. Resultat pr. sid

Synonym til ELGOKSE i kryssord - Kryssordbok

Elgokse betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Elgokse, i både bokmål og nynorsk Schleich elgokse. Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala. Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet (KRONSTADPOSTEN) Jaktlaget Slumptreffen, som vi har skrevet om noen ganger, har de siste årene jaktet i Karasjok kommune der elgjakta starter 1. september. Dette er også dato for jaktstart på elg i Kautokeino kommune, mens det i resten av Finnmark er jaktstart den 25. september

Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din En illsint elgokse jagde søndags morgen en mann opp i et tre ved Vestlia. Politiet meldte om hendelsen via sin Twitter-konto. - Elgen stanger i treet. Politiet rykker ut med en patrulje for å advare folk som kan gå seg på situasjonen, het det i meldingen Kåt elgokse skaper problemer. BESØK: Da Marianne Aakres datter tittet ut av vinduet, så hun bare to store øyne. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet. 2. oktober 2019. ANBEFALTE VIDEOER

Kryssordkongen fant 5 mulige svar til kryssordhintet elgokse. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.n Edvarda 2020-07-21 11:49:35. TING hos Hansen : har sa?et, men finner ingen bb som passer,iallfall i mine leksika. Og bokstavene ellers må da være rett??? Hjelp På jaktlaget jeg var med var det en katastrofe å felle ku med tvillingkalver. Man fikk nærmest kjeft om en var for rask på avtrekkeren og felte de. HVORFOR?.

Kryssordhjelp til elgokse i kryssord

Slik lokker du på elgen Elgjakt Jakt - Villmarksliv

 1. opp i bevisstheten
 2. Da Jon Ola Vermundsdammen (20) felte en 20 taggers elgokse lørdag, var det en stor opplevelse. Ekstra spesielt ble det ettersom han skjøt den med børsa han har etter faren, Steinar som døde av kreft i fjor høst
 3. Overfalt av sint elgokse. FAUSKE (VG/SALTENPOSTEN) Vesle Yana (6) hadde lite å stille opp med da elgoksen uten forvarsel angrep henne bakfra

Kjempeflott Elgokse. Str 10 cm. Trollbua Eggedal AS. Trollbua Eggedal AS, Besserud, 3359 EGGEDAL Tlf. 469 65 914 - Foretaksregisteret 999 524 303 mva. Mystore.no Om oss. Trollbua Eggedal AS . Eggedal sentrum, 3359 Eggedal . post@trollbua.no. Org. nr. Org 999 524 303 mva. Tlf 469 65 914. Elgokse Bildet inngår i albumet - Norske dyr - - Bilder av dyr som finnes i mitt nærområde i Namdalen. De fleste av dyrebildene er da også tatt i naturen rundt meg her jeg bor Kåt elgokse blir avvist - sperrer elgkua i hagen Familien Aakre fikk forleden en opplevelse utenom det vanlige da en paringskåt elg med dårlig tid og hans medbrakte elgfru slo seg til i i hagen. Elgokse i Hodalen Av Kjetil Brorson Dahl. Publisert: 06. oktober 2019, kl. 09:27 Sist oppdatert: 06. oktober 2019, kl. 09:27. Flere videoer. Gå til forsiden. Ulvehyl på vålergrensa. Siste nytt om koronasituasjonen i Norge. Slik så det ut over Tylldalskjølen lørdag formiddag. Brann på Hasmoen i.

Elgen - Dyreli

En mann ble jaget opp i et tre av en illsint elgokse i Trondheim, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Både viltnemnda og politiet rykket ut elgokse Schleich 14781. Skjegget til en elg kan være opptil 25 cm langt. Schleich-figurene er alle nøye modellerte til minste detalj, omhyggelig håndmalte og gir lek av pedagogisk kvalitet. Elgen er Sveriges nasjonaldyr og er kjent for sine imponerende gevir. Imidlertid er bare hannene utstyrt med gevir

Elgokse i Beiarn - YouTubeHjort Myklebustdalen Ålfoten - YouTube

Så raskt vokser elgens gevir Jakt & fisk

#VGelg: Elgjakten: Disse elgene må du kunne se forskjell

 1. Elgokse av Skule Waksvik. Statuen av elgoksen er laget av billedhuggeren Skule Waksvik, som ble født 22. desember 1927 og døde 7. februar 2018. Statuen ble plassert i Olaf Bulls vei i 1980, like ovenfor innkjøringen til Liabakken Boligsameie
 2. Elgokse i havreåker. Per Oddvar Mære. 15. september 2019 - Dette er årets havrebilde, mener Per Oddvar Mære fra Skatval. Etterlyst: Ditt beste havrebilde - Se flere havrebilder. Adresse . Norsk Havreforening 22 05 71 00 Postboks 9237 Grønland, 0134 Oslo Schweigaards gate 34E, 0191 Osl
 3. usgrader på stedet. Viltnemd varsles, opplyser politiet. Det er ikke meldt om personskade. - Det var en stor.
 4. elgokse sendte skigåerne på flukt. Del på Facebook (49) - Det var umulig å unnslippe ham. Mandag 28.01.2019 kl. 07:22 av Silje Robertsen, videojournalist. En vennegjeng hadde tatt turen innom et skianlegg i den amerikanske delstaten Colorado
 5. På Bergmannskroa torsdag kveld møtte vi Hallgeir Jordet, som kom til baren og ville kjøpe seg en alkoholfri drink. Han skulle feire at han hadde skutt en 10 spirs elgokse, denne første dagen av elgjakta. Hallgeir forteller at Jordet Jaktlag består av jaktleder Inge Jordet, Jostein Lo, Håvard Lo, Lars Langås, Olav Lillemo, og Hallgeir
 6. Han hadde blitt jaget av en sint elgokse som da stod og stanget hodet i treet. Nordlendingen satt godt, men han var bekymret for eventuelle andre folk som kunne komme forbi,.
 7. Worth Keeping er spesialisten på produkter med 3D-effekter. De får til en fantastisk dybdeeffekt på produktene. Disse magnetene måler 70 x 70 mm. Finn..

Elgokse. En elgokse som kom ruslende rolig forbi posten i jakta i fjor. Heldigvis for den så var kvoten fylt på elg, så vi var kun ute etter hjort. Ok, viser elg i sitt rette miljø. Bildet inngår i albumet Elgjakt - Diverse bilder tatt under elgjakten de siste årene. Fotograf. Lars Olav T. Flere bilder Elgokse fall på kamera- Filmet av Eirik Hammerhaug. Av. Daniel Tilrem - november 1, 2017. 0. Facebook. Twitter. Pinterest. Storebror skyter elgen med kamera, lillesøster skyter med gevær . J eg personlig har vært med på elgjakt siden jeg var syv år Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_542997} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din Ny værbestandig jaktfeltskive i akylite, godkjent av NJFF. Detaljert fargefoto samt nøyaktige treffområder både for ytter- og innertreff. Gir skytteren/jegeren en fantastisk opplevelse av realisme! Akylite er et plastmateriale som tåler å st

4

Årets jakt i Rommundstad-laget på Vegårshei var så vidt kommet i gang da Knut Kvisli (20) fikk en stor elgokse i siktet Elgokse angrep viltformann En sint elgokse angrep formannen i viltnemnda. FOTO: ANDREAS STOREGJERDE SLAGMARKA: Her bak dette treet sto Morten Aasbø da elgen gikk til angrep Angrepet av illsint elgokse inne i bilen KOM PÅ Bakbena: Da Ola Aanonsen kikket opp så han elgoksen sparke med frembeina. Han ble dyttet inn i bilen og fremparten av elgen kom etter inn

Schleich Elgokse. Info om produktet: Elgen er Sveriges nasjonaldyr og er kjent for sitt imponerende gevir. Men det er bare hanndyr som har et slikt gevir. Når en elgokse er to år gammel starter geviret å vokse og kan få en vekt på opp til 20 kilo. Det felles hvert år, og et nytt vokser ut Gratis innpakning | Hent i butikk | Frakt 89,- (gratis frakt ved ordre over kr 1000,- - Man trenger ikke å sitte skrevs over en elgokse, forklarer han. Norges Jeger- og Fiskerforbund oppfordrer derfor sine medlemmer til å dele bilder fra jaktopplevelser, men at de da kanskje viser jaktglede Skule Waksvik, Elgokse. 1975. Skule Waksvik, Elgokse. 1975. Skip link Skjøt elgokse på Slettehei. Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her. Får 40 millioner kroner i forlik med forsikringsselskap. 16 personer fikk bot i 50-sona. Pangstart for nytt gym: - Nå har vi venteliste for å bli medlem

jaktSnowmobiler moose attack in Jackman, Maine - YouTube

Elg 1,5/2,5 åring - Storviltjakt - Kammeret

Kryssordkongen fant 2 mulige svarkombinarsjoner til kryssordet elgokse. Kryssord. Kryssord er et spill som normalt har en firkantet eller rektangulær form med et rutenett av hvite og svarte ruter Stor elgokse passerer et av mine viltkamera. (klikk på bildet for større versjon) Har hatt flere kamera stående like over svenskegrensa i sommer og høst for fotografering av bjørn

Foreløpig er det trening på skyteskiver. Snart er det blodig alvor, også for enkelte lommebøker. Det kan koste 30 tusenlapper å felle en elgokse. Men det finnes billige unntak i skogen hos slekt og venner Den erfarne elgjegeren fikk seg litt av en overraskelse da en illsint elgku plutselig gikk til angrep Elgjeger Emilie (16) skjøt kjempeokse på sin første elgjakt. Emilie Brodersen brukte konfirmasjonspengene på jaktrifle. Nå har hun skutt sin første elgokse med en slaktevekt på over 280 kil

Tvedestrandsposten - Tydelig tegn på slåsskamp: - Elgokse

Ikke skyt feil: Det er ingen billig fornøyelse å skyte feil dyr i elgskogen. Det er vanskeligst å skille mellom unge og eldre kyr. Forskjellen på ei gjeldku på to og et halvt år eller eldre, kontra ei ungku er ganske formidabel hvis vi tenker på boten ved feilskyting Okse er hanndyret hos større drøvtyggere som storfe, elg og bøfler. Hunndyret kalles ku.Okse brukes også om hannen hos store hvalarter. Hos rein brukes dels okse og dels bukk. elgokse - substantiv hann av elg. [NN skjøt] en ti-tagget elgokse på jaktas første dag (nrk.no 06.10.2008

Dette må du gjøre når elgen angriper - NR

Stor elgokse suvenir 756301BL-moose 17cm. Se også: Dyr Elg Suvenirer. stk. KR 379,50. NB! Alle priser er oppgitt per stykk, ikke per sortiment. Velg ønsket produkt Relaterte produkter. 756301BL-moose 17cm. KR 379,50. 756301CL-moose 17cm. KR 321,00. 756301AL-moose 17cm. KR 350,50. 756300BS-moose 8cm. KR 114,50 Elg Alces alces. Hannen kalles elgokse, hunnen kalles elgku og ungen kalles kalv. Fakta om elg: Familie: Hjortefamilien. Høyde: Elgen kan bli over 2 meter. Vekt: En voksen elgokse kan veie nesten ett tonn. Elgkua er mindre. Levealder: Elgen kan bli opptil 25 år. Utbredelse: Elgen lever over hele landet. Elgen trives i barskogområder med mye løvtrær innimellom I over 100 år har en familie i Søndre Land hatt geviret etter Norges eldste elg hengende på veggen

Tøft å væra elgokse

Elgokse som beiter vier. Denne lisensen gir deg rett til å dele og bruke dette innholdet på visse vilkår. Du må alltid oppgi hvem som har laget innholdet. Du kan ikke tjene penger på bruk av dette innholdet. Du kan bare dele innholdet med samme lisens som det opprinnelige innholdet FROGN:Terje er stolt, og det er også faren hans, Thor, og resten av jaktlaget. Oksen, er ikke bare velvoksen. Det er heller ikke hverdagskost å skyte en elgokse med hele 14 tagger i geviret. Ikke rart at Terje planlegger å stoppe ut hodet med gevir. Over jordet.Stemningen er på topp den fine høstettermiddagen i Frogn Nå skal en gedigen elgokse på plass i sentrum av Skåbu. - I Skåbu er tidsregninga for veldig mange tida «før og etter elgjakta». Samtidig er vi ei fjellbygd bygd opp på jakt og fangst, og hva er vel da mer naturlig enn å satse på en skikkelig flott elgokse som et landemerke og en identitet på Skåbu Se video: Sjelden skyss for elgokse. I SKAITI. Jorunn Etterlid kjører ned elg med hest i Skaitiaksla. Foto: Synnva Eide Etterlid. Den over 200 kilo tunge elgoksen ble felt høyt til fjells i Skaitiaksla lørdag ettermiddag. Nå skal den ned fra fjellet. Kjære leser, ønsker du.

Men med elgjegere i familien så er de godt fornøyde hvis de får en elgokse på rundt 4-500 kg. Kua på ca 2-300 kg er også ei god jakt. Del dette innlegget. Lenke til innlegg Del på andre sider. Vålerenga12 m/ 3 små 9 400 innleg Motiv: Olav Westgaard var en ivrig jeger både på storvilt og småvilt, og elgjakta var noe han gledet seg til i lang tid før jakta begynte. Her har han da også fått uttelling for sin interesse. En pen elgokse har falt for et velrettet skudd fra Westgaard. Bildet er for øvrig tatt utenfor Vestly, i det som i dag (2015) er Varteigveien 461 og 463 Mandag ble det dokumentert av Statens Naturoppsyn at bjørnen hadde tatt en elgokse i Stange. Oksen, med ti takker på hornene hadde måttet gi tapt for slagbjørnen. Dette litt lenger sør i kommunen enn bjørnen har tatt flere søyer den siste tiden. Den ble trolig skremt ut av området den har herjet i den siste tiden av stor trafikk i området Mann jaget opp i tre av illsint elgokse Anders Lohne Fosse. 29.12.2019. Overtent naust inneholder diesel og gass. Helsedirektoratet vurderer nye regler for sosiale sammenkomste

Elgokse - Åse. Eigersund Jeger- og Fiskerforening. 7. august 2017 · Flott 4-tagger Elgokse i Åseterrenget. Relaterte videoer. 0:11. Eigersund Jeger- og Fiskerforening. 260 visninger · 1. januar. Niklas Dyrhaugs jakthistorier Her har Niklas akkurat skutt en elgokse fra sin egen garasjevegg Derfor elsker skistjerna jaktsesongen. PÅ JAKT UTENFOR HUSVEGGEN: Niklas Dyrhaug skjøt denne oksen. Dagen etter at en mann ble angrepet og skadet av en sint elgokse, har kommunen bestemt at både oksen, ei kolle og en kalv skal avlives Martine (27) lå og sov på sofaen og våknet av at det var en elg i stua: - Skjønte ikke at det kunne være sant STOR ELGOKSE I TELEMARK - Duration: 1:00. Øyvind Duus 75,545 views. 1:00. Texas Extreme Mustang Makeover 2020- Roulette's Journey (100 Day Wild Mustang Challenge) - Duration: 11:03

En ung elgokse lå tirsdag ettermiddag og hvilte seg i Hunkevika på Fagernes, men etter hvert som det kom folk til, så reiste den seg opp og begynte å rusle, kanskje på leiting etter moren sin. Video: Ivar Brynildse Obduksjon 19.10.15 av elgokse (2,5 år) ved fossen innerst i Øyingen (Storøya) mot Brannheia viste at elgen døde av stangskader som følge av slåssing med annen elgokse for ca 1 uke siden. Høyre lunge var perforert av gevirtagg og Thorax (brystet) hadde merker etter gevir som hadde stanget Sjekk elgokse oversettelser til Dansk. Se gjennom eksempler på elgokse oversettelse i setninger, lytt til uttale og lær grammatikk Spikkeland og Øvland jaktlag felte en åttetaggers elgokse på rundt 200 kilo søndag ettermiddag. Fra venstre: Raymond Spikkeland (skytter), Sondre Århus, Tom Willy Drange, Joakim Øvland, Oddvar Borgersen, Kai Stake, Harry Smith, Jostein Åsen og Morten Øvland. Foto: Dagfinn Spikkelan

Kjøp Schleich 14781 Elgokse på Jollyroom.no - Alltid fri frakt over 1000 kr - Prisløfte - 365 dagers åpent kjø Skjøt elgokse i Rolvsøy-marka Petter Faye Lund har felt et trettitalls elger i sin karriere som jeger. Tirsdag måttet en nitakket elgokse bøte med livet etter et velrettet skudd fra den. Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_546269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din Nedlastinger Bildet : dyr, mann, dyreliv, beitemark, beite, fauna, gevir, elg, okse, Sverige, elgokse, storfe som pattedyr 5456x3632,70073 Elgokse. Gull. Terje Sylte. Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn

Ny dag i skogen, og ny elgokse. Er nesten så det kryr av disse rundt her.. I dag så vi ikke oksen som lå like nedenfor oss, før noen andre kom Var dreveren som var ute, og var heller ikke igjen noen piggokse på kvota, så da fikk elgen ligge. Den lå lenge fø Elgokse viklet seg inn i tau og felte seg selv - Dette var litt uvanlig, sier et medlem i jaktlaget med sørlandsk nøkternhet. For det var ikke jegernes skudd den 174 kilo tunge elgoksen falt for

Naturfoto Einar Hugnes: Velvoksen elgokse ut for kontorvinduetKjørte på elg og revNJFF Nyheter Elgen-flyr-i-skumringenKjendiselgen Albin skutt og drept - NRK Østfold - LokaleSjekk den gigantelgen! - adressa

Angrepet av elgokse. En kvinne i slutten av 30-årene ble angrepet av en stor elg under jakt i Engerdal i Hedmark i dag. Av Liv Berit Karlsen Lørdag 28.09 2013. Del. Kvinnen ble fraktet til sykehus og skal ha fått ribbeinsbrudd og skal være mørbanket Worth Keeping er spesialisten på produkter med 3D-effekter. De får til en fantastisk dybdeeffekt på produktene. Disse postkortene måler 150 x 150 mm. Vi.. Det ble rått parti da en elgokse på drøyt 300 kilo angrep Trond Martinsen på snaut 100 kilo: - Ja, jeg hadde grisetur som slapp fra det med småsår og hjernerystelse, sier Trond etter nær-døden-opplevelsen Jørgen Thoresen Tannåneset fikk en drømmedag da han søndag skjøt en elgokse på 240 kilo. På jaktfeltet i Haustdalen fikk 16-åringen Jørgen Thoresen Tannåneset muligheten han har ventet på søndag formiddag. Da elgoksen på 240 kilo stilte seg til, nølte ikke unggutten et sekund, og skjøt ned sin første elg noensinne Nedlastinger Bildet : profil, mann, dyreliv, hjort, portrett, fauna, gevir, elg, vilt dyr, Nord, Sverige, hode, nordic, hanner, kule, elgokse 5456x3632,86267 En elgokse ble drept da den sprang ut i veien på Brekkatoppen. Det førte til store materielle skader på bilen, men ikke personskader av betydning. - ET VOLDSOMT SMELL. Terje Borg fra Gjerstad var sjåfør i bilen som traff elgen torsdag kveld. Han forteller om et voldsomt smell da elgen traff bilen

 • Canon g7x mark ii review.
 • Truse herre.
 • Blir ikke kvitt magefettet.
 • Rammstein zerstören download.
 • Skjermsparer mac.
 • Hvit krabbeedderkopp.
 • Första dejten svt play.
 • Lee majors 2017.
 • Verkaufsoffener sonntag langenhagen 2018.
 • Declaration of independence written out.
 • Rega planar 3 replacement stylus.
 • Katt i bil.
 • Unimog 1300 bundeswehr kaufen.
 • Sommerstevnet hedmarktoppen.
 • Modalitet musikk.
 • Vitari jobb.
 • Sas frokost innenlands.
 • Inkognito fane safari.
 • Brain dissection.
 • Nonverbal lærevansker.
 • Hva er overflatetemperatur.
 • Islamische bilder mit sprüchen.
 • Schützen freiburg.
 • Lasergravering maskin pris.
 • 🙊🙉🙈 bedeutung.
 • Kobbl bonus.
 • Mrsa sykehjem.
 • Vår beste dag analyse.
 • Veranstaltungen münchen kinder.
 • Ard tv duell live stream.
 • Windows 10 cortana not installed.
 • Historie kap 4.
 • Paris dakar length.
 • Glassblåse middel.
 • The chorus full movie.
 • Banane kalorien.
 • Restplass ålesund gran canaria.
 • Barsel su og arbejde.
 • C visum.
 • Vichy normaderm dekkstift.
 • Hvordan fungerer airbag.